Polityka prywatności

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Abyś mogła otrzymać bezpłatne Vademecum potrzebuję od Ciebie następujące dane: Twoje imię, wiek oraz email. Dodatkowo, gdybyś była zainteresowana przyłączeniem do grupy MojeOri i zarejestrowaniem się w klubie Oriflame będą potrzebne również Twoje dane teleadresowe. Na ten adres zostaną wysłane pocztą dokumenty rejestracyjne.

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Dane zbierane podczas wizyty na stronie MojeOri będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia wysłania Ci bezpłatnego Vademecum oraz dokumentów rejestracyjnych (gdy wyrazisz taką chęć). Do 14 dni od przesłania nam swoich danych nasz system pocztowy może wysłać Ci email przypominający o możliwości rejestracji w grupie MojeOri i to będzie nasz ostatni kontakt z wykorzystaniem Twoich danych. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane: Bongo Jarosław Kaniewski, ul. Solskiego 10/3, 31-216 Kraków, Polska.
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.

Bardzo się cieszę, że znalazłam Twoją stronę w necie i zostałam konsultantką dzięki Tobie. Zupełnie inaczej spojrzałam na Oriflame niż wtedy, kiedy po raz 1 nią zostałam.

AgataWarszawa

Ostatnio dołączyły
do OriNet

Basia

Ania

Dorota